Sonbahar kapıda: Mevsim geçişini kolaylaştıracak temizlik önerileri

Mevsim değişiklikleri herkesin ruh halinde bazı değişimlere sebep olur. Yazın bitimiyle gelen sonbahar, herkesi daha fazla evine çeker. Peki evinizi sonbahara nasıl hazırlayabilirsiniz?Sonbahar temizliğine başlamadan önce liste yapabilirsiniz. Böylelikle kendinizi daha iyi programlayabilirsiniz.Kışın kesinlikle kullanılmayacak plaj eşyaları, mayolar, terlikler gibi eşyaları düzgünce paketleyip kaldırın. Böylelikle önümüzdeki yaza kadar eşyalarınızı muhafaza edebilirsiniz.Yaz boyu kullandığın bavulları evin kullanmadığınız alanlarını değerlendirerek kaldırın. Böylece dağınıklığın önüne geçebilirsiniz.Sıcak havalarda kullandığınız kilimanızın performansının düşmemesi için filtresini temizlemeyi ihmal etmeyin.Mevsim geçişlerinde temizlik yaparken detaylara odaklanın. Her zaman ulaşamadığınız yerleri temizlemek, perde ve halı temizliğini halletmek iyi fikir olabilir.

Sonbahar kapıda: Mevsim geçişini kolaylaştıracak temizlik önerileri
reklam
Sonbahar kapıda: Mevsim geçişini kolaylaştıracak temizlik önerileri

Mevsim değişiklikleri herkesin ruh halinde bazı değişimlere sebep olur. Yazın bitimiyle gelen sonbahar, herkesi daha fazla evine çeker. Peki evinizi sonbahara nasıl hazırlayabilirsiniz?

Sonbahar temizliğine başlamadan önce liste yapabilirsiniz. Böylelikle kendinizi daha iyi programlayabilirsiniz.
Kışın kesinlikle kullanılmayacak plaj eşyaları, mayolar, terlikler gibi eşyaları düzgünce paketleyip kaldırın. Böylelikle önümüzdeki yaza kadar eşyalarınızı muhafaza edebilirsiniz.
Yaz boyu kullandığın bavulları evin kullanmadığınız alanlarını değerlendirerek kaldırın. Böylece dağınıklığın önüne geçebilirsiniz.
Sıcak havalarda kullandığınız kilimanızın performansının düşmemesi için filtresini temizlemeyi ihmal etmeyin.
Mevsim geçişlerinde temizlik yaparken detaylara odaklanın. Her zaman ulaşamadığınız yerleri temizlemek, perde ve halı temizliğini halletmek iyi fikir olabilir.